Бање

Београдска Аутобуска Станица

РЕД ВОЖЊЕ

011/6649-127 – Железничка 4
011/2180-377 – Маршала Бирјузова 2-4
basturist@bas.rs

Филтер

Хотел Врујци

Хотел Врујци је специфичан по богатом извору лековите воде која тече – 300 л у секунди, што га ставља на прво место у поређењу са осталим бањама у Србији.

Бисер апартмани – Врњачка Бања

“Бисер апартмани” су нови објекат који се налази у срцу Врњачке Бање, између познате пијаце и главног шеталишта. Гостима је зато све што Врњачка Бања има да понуди, такорећи на дохват руке. “Бисер апартмани” вам нуде комплетан програм бањског одмора, луксузне, комфорне и уз то модерно функционалне апартмане за миран сан .

Нишка Бања

На 236-том км од Београда налази се град Ниш у чијем окружењу,10 км југоисточно,лежи Нишка Бања, недалеко од ушћа реке Нишаве у Ј.Мораву а све у подножју западног огранка Суве планине – Коритника.Лечилиште, на 250 м н.в., утонуло у зеленило шума и винограда са обиљем лековитих термо минералних извора (просечне темпаратуре од 37*Ц), обогаћених гасом радона, погодује лечењу кардиоваскуларних обољења, реуматологије и ортопедске хирургије.»Културно лето у Нишкој Бањи, посета арх.локалитетима и историјским споменицима као и излети, чине богату понуду за време боравка у Бањи.

Пролом Бања – Хотел Радан

У срцу Пролом Бање, налази се хотел “РАДАН” и ДЕПАДАНСИ са око 440 лежаја у 1/2 и 1/3 собама,полуапартманима и апартманима
у којима се користи лековита вода намењена терапијама.Хотел располаже рестораном, кафе баром, банкет салом и “Етно крчмом”и затворени базен са лековитом водом.

Врњачка Бања – Хотел Бреза

Хотел ”Бреза” налази се на самој Променади –бањском шеталишту. Собе су опремљене ТВ-ом
и телефонима. Хотел располаже затвореним базеном, посластичарницом, кафетеријом, националним
рестораном, фризерским салоном, интернет кафеом, продавницом и др.

Врњачка Бања – Хотел Меркур

Хотел Меркур налази се у самом центру Врњачке Бање. Гости имају на располагању затворен базен са термалном водом, затим фитнес центар, масаже и третмане тела.

Бања Јунаковић

Бања Јунаковић се налази на северозападу Србије на ободу истоимене парк-шуме, 195 км удаљена од Београда. Специјална болница за рехабилитацију погодује пре/постоперационим циклусима лако-моторичних повреда и обољења као и реуматским, неуролошким и гинеколошким тегобама. Терапије се одвијају у једном затвореном и десет отворених базена са топлом минералном водом (32-36*C) које потичу са 700м дубине (50*C).

Атомска Бања

На само 130 км од Београда налази се јединсвена Атомска бања – специјалана болница за рехабилитацију.

Врњачке Терме

Најтоплији извори термалне воде у Србији и у целој Европи налазе се у Врњачкој Бањи, где се налазе и Врњачке терме!

Терме Ждрело

Бања Ждрело налази се у Источној србији у подножју Хомољских планина, у долини реке Млаве. Бања Ждрело је позната по термалној води изузетног хемијског састава и квалитета.

БАСТУРИСТ

Контакт

Пословница 1

Адреса : Маршала Бирјузова 2-4 (ТЦ Сpемска), Београд

Tелефон: 011/2180-377

Радно време: 08-20 радним данима ; 08-16 Суботом ; Недељом не радимо

Пословница 2

Адреса : Железничка 4, Београд

Телефон: 011/6649127 

Радно време: 07-17 радним данима ; 08-16 Суботом ; Недељом не радимо

Пријавите се за специјалне понуде

Позовите нас!

Железничка 4

Маршала Бирјузова 2-4 (ТЦ Сpемска)