Etno sela

Beogradska Autobuska Stanica

RED VOŽNJE

011/6649-127 – Železnička 4
011/2180-377 – Maršala Birjuzova 2-4
basturist@bas.rs

Sunčana reka – Banja Koviljača

U prelepom ambijentu na mestu gde se ukrštaju planinski i rečni vazduh, na obali reke Drine u podnožju istorijske planine Gučeva, u delu Banje Koviljače nalazi se etno selo „Sunčana reka“, idealno mesto za ljubitelje prirode, dobrog provoda i domaće kuhinje sa dosta ribljih i domaćih specijaliteta. etno selo se prostire na 7 ha zemljišta i predstavlja jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju koja je potrebna ljudima koji su opterećeni svakodnevnim obavezama, ubrzanom tempu života, izloženi su stresu i nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi i svojoj porodici.

Moravski Konaci – Velika Plana

Etno  selo Moravski konaci je turistički kompleks smešten u Velikoj Plani. Autentične kuće brvnare, stare više od stotinu godina, su adaptirane za smeštaj turista. Kompleks pruža gostima smeštaj u 20 soba sa ukupno 48 ležaja. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo opremljeno peškirima, TV sa DVD – T2 kanalima, klima uređaj, grejanje za zimski period.

Etno Selo “Stanišići”

Na izlazu iz Bijeljine, na trećem kilometru prema Pavlovića mostu, nalazi se Etno Selo Stanišići. Etno selo Stanišići, izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi, i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života.

BASTURIST

Kontakt

Poslovnica 1

Adresa : Maršala Birjuzova 2-4 (TC Spemska), Beograd

Telefon: 011/2180-377

Radno vreme: 08-20 radnim danima ; 08-16 Subotom ; Nedeljom ne radimo

Poslovnica 2

Adresa : Železnička 4, Beograd

Telefon: 011/6649127 

Radno vreme: 07-17 radnim danima; 08-16 Subotom ; Nedeljom ne radimo

Пријавите се за специјалне понуде

Pozovite nas!

Železnička 4

Maršala Birjuzova 2-4 (TC Sremska)